Oom Max op bezoek bij TML

Het complete team van Toma Majo lease (TML) en oom Max Wattimena ontmoeten in het gebouw van Happy Green Islands. Intussen is de stichting TML geregistreerd en dus heeft het een eigen kantoor nodig. Ze zijn nu officieel gevestigd in dit gebouw. Ze kunnen daar groepen ontvangen en in de toekomst ook studenten en vrijwilligers huisvesten. Er is een klein restaurant voor verzorging van de innerlijke mens 😉

Het gebouw is bedoeld als ontmoetingsplaats en broedplaats van ‘groene ideeën’. Er is een kleine eco-bilbiotheek een speel-O-theek en een badminton veld voor kinderen.

De laatste weken nemen de activiteiten van allerlei organisaties weer toe. Niet alleen op de Molukken zelf maar ook in Nederland lijken organisaties uit een ‘pandemie slaap’ te ontwaken. Heel blij mee! TOMA!